ANA SAYFA
KURUMSAL
ÜRÜNLERİMİZ
İNSAN KAYNAKLARI
HABERLER
İLETİŞİM
ÜRÜNLERİMİZ
Beyaz Nohut
Anadolu’da yaklasık 8000 yıl önce yetistirildigi bilinen nohut, daha...
Patlayan Mısır
Mısır, Türkiye’de tahıllar içinde bugday ve arpadan sonra en...
Yeşil Mercimek
Yesil mercimek %24 oranında protein içermesinden dolayı, aynı orandaki...
Kırmızı Mercimek
Baklagiller familyasından olan Kırmızı Mercimegin anavatanı Orta Asya olup,...
Koçbaşı Nohut
Anadolu’da yaklasık 8000 yıl önce yetistirildigi bilinen nohut, daha...
Kiraz Barbunya
Fasülyenin bir çesidi olan Barbunya, iri taneli, oval, rengi..
Çalı Dermason ve Şeker Fasulye
Yaklasık 8 çesidi bulunan Fasülye
Aşurelik Buğday
Asurelik Bugday, kaynatılmıs ve kurutulmus bugdayın dövülerek kabugunun ayırt...
Şehriyeli Bulgur
Anadolunun sert birinci sınıf durum bugdaylarından el degmeden ve...
Köftelik ve Esmer Bulgur
Köftelik Bulgur, bugdaydan yapılan ve yüzyıllar boyunca ülkemizin yöresel...
Midyat Tipi Bulgur
Midyat Bulgur Anadolu’nun sert birinci sınıf durum bugdaylarından el...
Pilavlı Bulgur
Bulgur, sert durum bugdayın kırılmasından elde edilen ve besleyici...
Kırık Pirinç
Kırık pirinç, normal pirincin üretimi sırasında meydana gelen kırık...
Pilavlık Pirinç
Bugdaygiller familyasından olan pirinç, gluten içermeyen ve alerjik olmayan...
Osmancık Pirinç
Pirinç, dünyada mısır ve bugday üretiminden sonra en fazla...
Gönen Baldo Pirinç
Bugdaygiller familyasından oryza sativa türüne giren kültür bitkilerinin tanesi...